Beursbericht

Noteer alvast in uw agenda, Solids Antwerpen, 21 & 22 oktober 2020

Solids Rotterdam 2019

Ons standnummer is 4202

prijsindicatie

Licentie

De prijs voor een licentie van het pakket BopV5 bedraagt € 7.000,- exclusief BTW. Voor dit bedrag kan een onbeperkt aantal gebruikers op één locatie gebruik maken van alle modules (met uitzondering van de module periodeplanning). Wanneer BopV5 in verschillende vestigingen gebruikt wordt, die allen onder hetzelfde moederconcern vallen, dan dient voor elke vestiging een aanvullende licentie te worden aangeschaft. De kosten voor deze aanvullende licentie bedragen € 2.250,- exclusief BTW. De module periodeplanning is een aanvulling op de standaard programmatuur. De kosten voor deze uitgebreide module bedragen € 750,- exclusief BTW.

Service en onderhoud

Voor het onderhoud van de programmatuur kan een onderhoudscontract worden afgesloten. Met een onderhoudscontract bent u verzekerd van de laatste versies van de programmatuur en heeft u recht op ondersteuning door onze helpdesk. De jaarlijkse kosten voor het onderhoudscontract bedragen 15% van de totale licentieprijs.

Implementatie

De implementatie van een onderhoudsbeheersysteem in een organisatie moet u niet onderschatten. Alhoewel BopV5 één van de meest gebruiksvriendelijke programma's in zijn soort is, zal het toch een behoorlijke inspanning vergen om de programmatuur optimaal te integreren en de informatie in te voeren (vullen van de database). Vanzelfsprekend kunnen wij u daarbij van dienst zijn. Wij stellen hiervoor niet alleen onze eigen werknemers ter beschikking, maar we maken daarbij ook veelvuldig gebruik van een aantal vaste partners.

Cursussen

Speciaal voor onze gebruikers hebben wij de cursus 'Basisgebruik BopV5' ontwikkeld. Deze cursus wordt regelmatig gehouden en vindt plaats op ons kantoor in Ede. Tijdens de cursusdag leert de cursist de basisprincipes van BopV5, waarna hij zelfstandig in staat moet zijn om BopV5 in te richten voor optimaal dagelijks gebruik. De kosten voor de cursus bedragen € 340,- exclusief BTW per gebruiker. Deze prijs is inclusief het benodigde materiaal en de lunch.

Logo Kemp-BV
Proodsweg 7
7495 SR Ambt Delden
Nederland

Tel: +31(0)74 - 291 40 23
Fax:+31(0)74 - 291 21 59
E-mail: info@kemp-bv.nl