Laatse nieuws van KEMP BV

laatste nieuws

18-10-2021

KEMP BV ontwerpt inblaasbeveiliging ter voorkoming van het inblazen in de verkeerde silo.

lees meer ...

16-05-2021

KEMP BV werkt aan een oplossing ter voorkoming van het inblazen in de verkeerde silo.

lees meer ...

nieuwsarchief

Hier vindt u alle voorgaande nieuwsberichten

lees meer...

REALISATIE 3e DROGE MORTEL INSTALLATIE IN ENGELAND.

Met gepaste trots kunnen wij melden dat KEMP eind augustus van Remix Dry Mortar Ltd. opdracht heeft gekregen om de projectleiding op zich te nemen voor de realisatie van een 3e droge mortel installatie in Engeland. Met de realisatie van deze fabriek verwacht Remix landelijke dekking te bereiken.

Het betreft een installatie die is afgeleid van de installatie die, in 2003 in Bristol(UK) in bedrijf is genomen. Ook dat project is destijds door ons begeleid. Inmiddels hebben wij het bouwterrein verkend en een terrein lay-out uitgewerkt. De voorbereidingen voor het fundatie ontwerp zijn ook in volle gang, en dat is gezien de geplande opleveringstermijn van mei 2008 ook nodig. Momenteel worden de laatste technische details van de ultra moderne zanddroger installatie besproken waarna de laatste hand kan worden gelegd aan het definitieve ontwerp.

Ontwerp droge mortel installatie Engeland
Momenteel worden de bodemonderzoeken uitgevoerd en daarna kan worden gestart met het ontwerp van de fundatie.
Naar verwachting zal de montage halverwege februari starten en circa 4 maanden in beslag nemen. Bij de opstart zal door KEMP de installatie worden gecontroleerd op functionaliteit, capaciteit en kwaliteit. Pas na een intensieve afname zal de installatie aan Remix worden overgedragen. Ook bij de verdere inrichting van het terrein zoals civiel technisch, kantoren, en magazijn zal KEMP de projectleiding verzorgen.

Om de nieuwe installatie op de juiste manier te kunnen onderhouden heeft Remix ervoor gekozen om het onderhoudsmanagement pakket BopV5 mee te laten leveren door de leverancier van de installatie de firma Doubrava uit Oostenrijk. Door het pakket mee te laten leveren bereikt Remix dat de basis bestanden direct volledig gevuld zijn en het pakket vanaf de eerste dag volledig operationeel is. Daarmee beschikt Remix in mei 2008 direct over:

    bopv5 linkComplete reservedelen lijst per machine onderdeel
    bopv5 linkVolledige digitale documentatie logisch ingedeeld per machine onderdeel
    bopv5 linkGeautomatiseerd preventief onderhoud generator
    bopv5 linkAutomatische storingsregistratie (koppeling besturingscomputer met Bop)

Voor Doubrava is het een eerste keer dat men de machine documentatie op een degelijke wijze gaat leveren. Ook voor Doubrava kan deze aanpak voordelen opleveren onder andere doordat de klant door een verbeterde toegankelijkheid van de documentatie minder beroep zal doen op het Doubrava personeel. Ook zorgt BopV5 er voor dat men op eenvoudige wijze reservedelen kan vinden en hiervoor een bestelbon (of mail) kan versturen naar de leverancier.
Na de implementatie in mei zullen zowel met Remix als ook Doubrava afspraken worden gemaakt over andere installaties. Interessant detail is dat BopV5 met deze opdracht naast Nederlands en Duits leverbaar wordt in het Engels.